پرسش و پاسخ ۱۸

با سلام و درود خدمت جناب استاد.

آقای دکتر قائدی عزیز قرار است مطلبی داشته باشیم در رابطه با تاثیر دیابت بر تمایلات جنسی در مردان و زنان. لطفا در مطلبی به این موضوع اشاره بفرمایید که آیا دیابت ناتوانی جنسی میآورد یا خیر و به چه دلیل؟آیا برقراری رابطه جنسی برای مبتلایان به دیابت خطرناک است؟آیا درمانها میتواند کمک کننده باشد؟ورزش و فعالیت بدنی چطور؟ کنترل قند خون در بازگشت تمایلات جنسی دخیل است؟ کی باید با متخصص در مورد ناتوانی جنسی صحبت کنیم؟ مراجعه به روان پزشک هم لازم است؟ برای همسرمان چطور در مورد این موضوع بگوییم؟ اگر همسر فرد دیابتیک هستیم چطور باید با او رفتار و چطور با بی میلی جنسی کنار بیاییم؟ جرا وقتی افراد دیابتیک از بی میلی جنسی خود میگویند پزشکان اهمیت چندانی برای درمان این مسئله قایل نیستند؟

دیابت به عنوان شاخه ای از بیماری های متابولیک شناخته می شود. نشانه اصلی دیابت، افزایش بیش از حد سطح قند خون است که می تواند آسیب شدیدی را به رگ های خونی و نورون ها وارد کرده و بنابراین سبب شکل گیری اختلالات مختلفی گردد. به طورکلی دونوع دیابت نوع اول و دوم وجود دارد. نوع اول که از همان سنین کودکی و نوجوانی به دلیل تخریب سلول های پردازشگر انسولین در پانکراس ایجاد می شود و بنابراین تزریق انسولین برای درمان آن بسیار ضروری است. و نوع دوم که از آن به عنوان دیابت دیرآغاز یاد می کنند.چاقی و در واقع چاقی مرکزی(چاقی در ناحیه شکم) علت اصلی شکل گیری نوع دوم دیابت است. نوع دوم به دلیل تغییراتی که در زندگی مدرن ایجاد شده، تمایل به مصرف غذاهای آماده، کم تحرکی و … به شدت رو به افزایش است.براساس آمارها ۵ تا ۱۰ درصد افراد دیابتی از نوع اول بوده و بقیه از نوع دوم هستند.طبق آمارهای جهانی میزان شیوع نوع اول ۶/۲ نفر در هر ۰۰۰/۱۰۰ نفر و شیوع نوع دوم ۹/۶ نفر در هر ۰۰۰/۱۰۰ نفر در دنیا است. البته باید خاطر نشان ساخت که بسیاری از افراد از بیماری خود آگاهی ندارند و لذا باید گفت شیوع آن بسیار بیشتر از آمارهاست. ادامه‌ی خواندن

پرسش و پاسخ ۱۷

چرا رابطه جنسی برای برخی افراد لذت‌بخش نیست؟ 

  • دلایل متعددی وجود دارد که ممکن است باعث شوند فرد از روابط جنسی خود لذت نبرد، این دلایل عمدتا در چند دسته تقسیم بندی می شوند؛ اول دلایل پزشکی؛ وجود هر نوع مشکل پزشکی ممکن است باعث شود فرد نه فقط لذتی از رابطه جنسی خود نبرد بلکه ممکن است حتی باعث از بین رفتن میل جنسی در فرد گردد. مطالعات مختلف نشان داده اند که انواع مشکلات پزشکی و بیماریها باعث اختلال در کارکرد جنسی فرد می شوند. ابتلا به انواع بیماری ها حتی سرماخوردگی، ممکن است باعث اختلال در کارکردهای جنسی فرد گردد و بنابراین فرد میل به داشتن رابطه جنسی را از دست دهد، نتواند فعالیت جنسی لذت بخش و موفقی داشته باشد، ادامه مطلب ..

«پرسش و پاسخ ۱۶» به قلم دکتر غلامحسین قائدی

سلام جناب دکتر. مطلبی در رابطه با عوارض دیر یا زود شروع کردن روابط جنسی و کم یا زیاد بودن دفعات آن میخواهیم. در چه شرایطی رابطه جنسی برای سلامت خوب است؟ از چه سنی باید آغاز شود؟ از چه سنی شروع کردن آن زود تلقی میشود و آیا با عارضه همراه است؟ دیر شروع کردن رابطه جنسی چطور؟ چند بار رابطه جنسی در هفته توصیه میشود. بیش از حد رابطه جنسی داشتن برای بدن مضر است؟

پاسخ به سوالات مطرح شده، باید در بستر فرهنگی و اجتماعی و توجه به عقاید و ارزش های فردی، خانوادگی و اجتماعی ارائه گردد. در بسیاری از جوامع غربی آغاز روابط جنسی از سنین نوجوانی است و صرفنظر از مزایا و معایب احتمالی چنین مساله ای، امری تقریبا پذیرفته شده محسوب می گردد، اما در جوامع اسلامی، داشتن رابطه جنسی جز از طریق ازدواج، امری مردود شناخته می شود. ادامه مطلب ….

پرسش و پاسخ -۱۴

پرسش : با همه اینکه خیلی به اصول و اعتقادات فرهنگی و قیود معتقد و مکلف هستم .اما میل شدید جنسی و رقبت بیش از حد معمول به رابطی جنسی باعث شده در عین رابط زیاد با همسر به فیلمهای سکس علاقه زیاد داشته باشم ودچار زود انزالی نیز میباشم و همچین در ارتباطات اجتماعی معمول با دیگر زنان بیشتر فکرم مشغول مسئله جنسی و اندام آنها باشد .و همین امر بیشتر باعث آزاربنده شده است آیا بنده بیمار هستم .و درمان ونوع متخصصی که باید مراجعه کنم. ادامه مطلب …

پرسش و پاسخ-۱۳

  1. چطور انتقادات جنسی خود را مطرح کنیم؟

استفاده از واژه انتقادات جنسی، در روابط عاطفی و زناشویی چندان مناسب نیست، زیرا فاکتورهای مهمی در شکل دادن به یک رابطه جنسی موفقیت آمیز دخیل هستند. هرکدام از زوجین ویژگی های منحصر به فرد خود را دارند و انتظارات و خواسته های خاص خود را که ممکن است منطقی یا غیرمنطقی باشد، بنابراین انتقاد از همسر برای عدم توجه به یک نیاز یا خواسته غیرمنطقی، بی معنی است و خود نوعی بی منطقی محسوب می گردد. لازم است زوجین مهارت های ارتباطی و بیان کلامی خود را افزایش دهند تا بتوانند خواسته ها و نیازهای جنسی خود را از طریق گفتگوی جنسی انجام دهند، در یک گفتگوی جنسی است که زوجین می توانند با یکدیگر درباره خواسته ها و نیازهایشان صحبت کنند، در موردآنچه که می خواهند در روابط جنسی خود انجام دهند به توافق برسند و در مور مسائل مورد توافق به گفتگو بنشینند. بنابراین هر مساله ای در ارتباط با روابط جنسی باید از طریق گقتگو باشد که لازمه ن افزایش مهارتهای ارتباطی و عاطفی می باشد…. ادامه مطلب

پرسش و پاسخ-۱۲

تجاوز جنسی به هر نوع تماس یا رفتار جنسی با فرد بدون رضایت وی اطلاق می گردد. در حقیقت تجاوز جنسی نوعی خشونت جنسی است که معمولا شامل آمیزش جنسی شده و از طرف فرد یا افرادی در ارتباط با شخص دیگر که رضایتی در این ارتباط ندارد، صورت می پذیرد. این مساله در مورد افراد کم سن و سال حتی در صورت رضایت آن ها، نیز صدق می کند. تجاوز جنسی صرفا نزدیکی جنسی و تماس فیزیکی نیست و می تواند مولفه های دیگری نظیر بهر کشی روحی و روانی را نیز شامل گردد. تجاوز جنسی معمولا با خشونت، تهدید و ارعاب، اجبار فیزیکی و سوء استفاده صورت می پذیرد. ادامه مطلب

«پرسش و پاسخ-۱۱» به قلم دکتر غلامحسین قائدی

زنی۴۲ساله هستم.ازدواج اولم بانارضایتی جنسی شدید من به طلاق انجامید.درسال۸۴باهمسر دومم آشناشدم.رابطه جنسی با او هم برای من عالی هست هم برای ایشان.به طوری که الان بعداز چهار سال ونیم زندگی مشترک ایشان به طور کامل روابط نامشروع را حذف کرده‌اندچون کاملا راضی هستنداما من یک مشکل کوچک دارم ….ادامه مطلب

پرسش و پاسخ -۱۰

چراتمام دلایل بیمیلی جنسی درخانمهارابه وضعیت جسمی وروانی خانمهاربط می‌دهید چرایکی از دلایل را نفرت ازهمسر و زندگی اجباری به دلیل وجود فرزندنمی‌دانید؟

v بی میلی جنسی چه در زنان و چه در مردان دلایل متعدد و البته پیچیده ای دارد و شاید به جرات بتوان گفت که این دلایل با یکدیگر عجین هستند. مجموعه ای از دلایل پزشکی، روانی، ذهنی و بین فردی می توانند منجر به بی میلی جنسی در زنان و مردان گردند ادامه مطلب …

پرسش و پاسخ ۸

من دختر۲۱ساله هستم که در این سن میل جنسی نسبتا زیادی برایم بوجود آمده و موقعیت وشرایط ازدواج را هم ندارم وترجیح می دهم به تحصیلاتم ادامه بدهم امابه این روابط نیاز دارم. از مشاوران شما درخواست راهنمایی دارم نمی دانم با این مسئله چه کنم. لطفا راهنماییم کنید.

Û میل جنسی، مساله پیچیده ای است که می تواند نمودهای رفتاری و ذهنی خاصی داشته باشد و به اشکال مختلفی میل جنسی پایین، میل جنسی بالا یا خیلی بالا (که حتی در مواردی در قالب اعتیاد جنسی نیز تعریف می شود) شناخته می شود. میل جنسی از جنبه های گوناگون بیولوژیکی، ذهنی و انتزاعی (خیال پردازی های و سائق های جنسی) قابل بررسی است. با این حال میل جنسی به طور کلی به عنوان داشتن میل و علاقه یا اشتیاق به برقراری رابطه جنسی تعریف شده است. در ارتباط با میل جنسی بالا یا خیلی بالا ، قبل از هر چیزی باید به بررسی ماهیت آن پرداخت، زیرا میل جنسی بالا ارتباط عمیقی با افکار یا رفتارهای وسواسی جنسی دارد (بویژه اگر با رفتارهای جنسی نظیر خودارضایی همراه باشد). چنین تکانه های جنسی تکرار شونده و امیخته با وسواس در بسیاری موارد به اشتباه میل جنسی بالا قلمداد میگردد که نیاز به بررسی های تخصصی دارد؛ در مرحله بعدی و با مشخص شدن ماهیت ان است که می توان پیشنهادات و راهکارهای لازم را ارائه داد، بنابراین در این مرحله مراجعه به روانپزشک و بررسی تخصصی این مساله در اولویت می باشد.

شوهرم مدت ۶ ماه است به علت بدبینی شدید نسبت به من ارضا نمیشود تمایل زیاد دارد روزی دو سه بار انجام میدهد ولی نمیشود خواهش میکنم کمکم کنید قابل درمان است یا نه؟

Û ارگاسم و فرایند رسیدن به ارگاسم یکی از مراحل مهم در زندگی جنسی می باشد که به دلایل مختلف ممکن است رسیدن به آن ناممکن یا بسیار سخت شود. بخشی از این دلایل به مراحل قبلی یعنی داشتن میل جنسی به اندازه کافی و برانگیختگی و تحریک جنسی برمیگردند و برخی دیگر به روابط بین فردی و عاطفه و صمیمتی که می تواند بین زوجین باشد یا نباشد و بخشی هم به عوامل شخصی نظیر استرس و اضطراب و یا سایر کارکردهای جنسی فرد (مشکل در نعوظ و انزال و…) برمیگردد. بعلاوه کیفیت رابطه جنسی زوجین نیز در این امر بسیار مهم است؛ برای مثال وقتی زوجین یا یکی از ان ها از نظر جنسی منفعل باشد، رابطه جنسی به خوبی پیش نمی رود. بنابراین عواملی که رسیدن به ارگاسم را با مشکل مواجه می سازد متعدد هستند و باید به شناسایی آن ها پرداخت. در سوال مطرح شده از بدبینی شدید همسر یاد شده است، مساله ای که می تواند نشان دهنده روابط بین فردی آسیب دیده زوجین و یا حضور تعارضات زناشویی باشد که البته بر روابط جنسی زوجین نیز تاثیر میگذارد. اما پیچیدگی موضوع در روابط جنسی متعدد روزانه (۲ الی ۳ بار در روز) همسر و عدم رسیدن به ارگاسم است که نیازمند بررسی های تخصصی تر می باشد. واقعیت این است که هرچیزی میتواند کیفیت رابطه جنسی و ارگاسم یا سایر مراحل آمیزش جنسی را دستخوش اختلال بکند، و مهمترین مساله شناسایی و بررسی دقیق این عوامل و نحوه تاثیرگذاری آن ها هستند که نیازمند مراجعه به متخصصین و بررسی های جامع و تخصصی است.

سلام من خانمی ۲۵ ساله هستم که حدود یکسالی رابطه زناشویی را اغاز کردم، تاکنون بارها از راههای مختلف دیگر از جمله اورال و کلیتورال به ارگاسم رسیده ام اما تمایلی به رابطه واژینال ندارم،ایا این امر باعث میشود دراینده نزدیک از رابطه سرد شوم یا برایم تکراری شود؟ از شرایط اکنون راضی ام. ( س.الف)

Ûرسیدن به ارگاسم از طریق مختلف امکان پذیر است نظیر آمیزش جنسی یا لمسی کلیتوریس و چنانچه زوجین در این ارتباط مشکلی نداشته باشند و رضایت جنسی داشته باشند، طبیعتا مشکلی هم در روابط بین ان ها ایجاد نمی شود. زوجین متعددی هستند که بدین شکل زندگی جنسی خود را سپری می کنند و هر دو نفر نیز راضی هستند. مشکل معمولا زمانی به وجود می آید که زوجین یا یکی از ان ها راضی نباشد، از روابط جنسی خود لذتی نبرند و دلایلی خاص برای عدم تمایل به رابطه جنسی واژینال وجود داشته باشد؛ نظیر ترس از داشتن رابطه، وسواس، انزجار از رابطه جنسی مهبلی، تجارب ناموفق گذشته، اختلال درد و… در این خصوص باید به بررسی دقیق علت عدم تمایل به چنین رابطه ای پرداخت. با این حال داشتن رابطه جنسی بدون دخول واژنی به خودی خود نمی تواند باعث بی میلی به رابطه جنسی گردد، مگر اینکه زوجین ناراضی باشند، البته این نوع رابطه نظیر هر نوع رابطه جنسی دیگر می تواند برای زوجین تکراری باشد، به هر حال حتی رابطه جنسی مهبلی نیز بعد از مدتی تکراری می شود و لازم است زوجین به دنبال روش های جدید برای داشتن رابطه جنسی باشند و هر چند وقت یکبار چیزی جدید به رابطه بیفزایند با تغییری خاص ایجاد کنند؛ برای مثال حالات رابطه جنسی خود را عوض کنند، یا محیطی را که در آن رابطه جنسی تغییر دهند. به هر جال پیشنهاد میگردد، برای بررسی های دقیق تر به متخصص مراجعه شود.

    

پرسش و پاسخ ۶

¥میخواستم درصورت امکان راجع به قلقلک توضیح دهید. حساس بودنم در این رابطه برروی زندگی زناشویی‏ام تاثیرگذاشته است،آیا درمانی وجود دارد؟

Û حساسیت در برابر قلقلک بویژه در مرحله پیش نوازش ممکن است باعث شود تحریک و برانگیختگی کافی صورت نگیرد؛ البته این مساله در مورد افراد مختلف متفاوت است. زنان و مردانی هستند که نیاز به تحریک مستقیم نواحی تناسلی ندارند و صرفا با نوازش و بوسیدن یا لمس شدن نیز تحریک می شوند، در مورد این قبیل افراد باید بیان داشت که حساسیت در برابر قلقک ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی در پیش نوازش اولیه گردد و زوجین نتوانند به اندازه کافی برای آمیزش آماده گردند. در مقابل افرادی هستند که نیازمند تحریک مستقیم نواحی تناسلی از طریق نوازش یا تحریک دستی هستند، برای این قبیل افراد حتی برانگیختگی می تواند همزمان با امیزش صورت پذیرد، بنابراین حساسیت در برابر لمس و قلقلک، ممکن است مانعی بر سر راه فعالیت ج ن سی ان ها نداشته باشد. با این حال بسیار مهم است که بدانیم حساسیت در چه مرحله ای از رابطه ج نسی وجود دارد یا شدت پیدا می کند؛ در مرحله پیش نوازش، یا حین فعالیت ج نسی؟ یا چه نوع رفتار ج نسی ممکن است باعث ایجاد قلقلک در فرد گردد؛ تحریک مستقیم نواحی تناسلی، یا بوسیدن و لمس کردن و یا حتی فرایند دخول؟ بسته به پاسخ این سوالات می توان نوع تحریک اولیه را تغییر داد؛ برای مثال از تحریک مستقیم یا غیر مستقیم استفاده کرد، بعلاوه می توان از این حساسیت به عنوان نوعی بازی ج نسی که در نهایت منجر به تحریک و افزایش لذت ج نسی نیز گردد استفاده نمود. علاوه بر این زوجین باید در مورد رفتارهای جنسی مورد علاقه خود به توافق برسند، اینکه دوست دارند چگونه تحریک شوند، از چه چیزی لذت می برند، نسبت به چه رفتاری حساسیت کمتر یا بیشتری دارند و… و از این طریق سعی در تغییر سبک ارتباطی فعلی خود داشته باشند. به هر حال همانگونه که بیان شد، بسته به شدت حساسیت و نوع ان می تواند راهکارهای مختلفی برای کسب لذت و رضایتمندی بیشتر ارائه داد. در نهایت توصیه می شود که در صورت وجود چنین مسائلی برای کسب راهنمایی بیشتر به متخصصین این حوزه مراجعه گردد.

¥زنی ۵۴ ساله هستم که به نارسایی بطن چپ مبتلایم. روشهای درمانی مانند آنژیو، استنت، بالون انجام داده ام. روابط زناشویی‏ام چگونه باید باشد تا به قلبم صدمه و آسیبی وارد نشود؟

Û فعالیت ج نسی، یکی از مهمترین جنبه های کیفیت زندگی زوجینی است که یکی از ان ها یا هر دو دارای بیماری های قلبی عروقی هستند. کاهش فعالیت ج نسی در افرادی با چنین بیماری هایی، معمول است و اغلب باعث ایجاد اضطراب و افسردگی در آن ها می گردد. بنابراین مهم است که این افراد فعالیت ج نسی کنترل شده ای را داشته باشند تا هم رضایتمندی ج نسی برای آن ها حاصل گردد و هم مشکلات قلبی عروقی آن ها کنترل گردد. بدین منظور لازم است خطرات احتمالی بررسی گردند و در صورت لزوم تست های کارکردی از ان ها به عمل آید تا بتوان با انجام کنترل های لازم، زندگی ج نسی معمول خود را ادامه دهند. باید دانست داشتن فعالیت ج نسی مستلزم صرف انرژی و تحمل فشاری برابر فشار فعالیت های جسمانی معمول (نظیر پیاده روی) می باشد. بنابراین فعالیت ج نسی در ابتدا باید متمرکز بر انجام رفتارهایی باشد که حداقلِ انرژی صرف آن ها می شود یا حداقل هیجان را به همراه دارد. در اینجا مهم است که زوجین حمایت عاطفی بالایی از یکدیگر داشته باشند و تلاش کنند از هر نوع فعالیت ج نسی در هر سطحی لذت ببرند و هدفشان لذت بردن از بودن با هم باشد نه از نوع رفتارهایی که انجام میدهند. ضربان قلب در حین فعالیت ج نسی به ۱۳۰ ضربه در دقیقه می رسد و فشار خون نیز افزایش قابل توجهی پیدا خواهد کرد (البته این مساله در افراد مختلف نیز متفاوت خواهد بود؛ در برخی افراد(افراد جوان بدون مشکلات قلبی عروقی) ضربان قلب حین فعالیت ج نسی و بویژه در زمان ارگاسم به ۱۸۰ نیز می رسد) چنین مساله در افراد دارای مشکلات قلبی عروقی می تواند خطراتی را به همراه داشته باشد. بنابراین برنامه ریزی مناسب، انجام تست های ورزشی، مشاوره با پزشک و داشتن فعالیت ج نسی گام به گام و کنترل شده می تواند باعث گردد زوجین فعالیت ج نسی معمول خود را بعد از طی مدت زمانی برای تمرین از سر بگیرند. مشاوره با پزشک متخصص و متخصصین فعالیت ج نسی و همکاری بین این متخصصین می تواند کمک کننده باشد.

¥مردی۴۱ساله هستم میلم به رابطه زناشویی بسیاراست به طوریکه درهفته ۴باروهربار ۲بارومبتلابه زودانزالی هستم.آیابرای سلامتی عوارض دارد؟

Ûبه طور دقیق نمی توان بیان کرد که داشتن فعالیت ج نسی باعث بروز مشکلاتی برای سلامتی می گردد یا خیر. این موضوع به چند عامل بستگی دارد؛ توان جسمانی و روانی فرد، احتمال وجود اختلال میل ج نسی بالا، احتمال وجوداعتیاد ج نسی، اختلال در عمکلرد های روزمره فرد، رضایتمندی یا نارضایتی از شرایط فعلی و… . دانستن این مساله مهم است که آیا فرد بجز رابطه زناشویی با همسر، فعالیت جنسی دیگری نیز دارد یا خیر (برای مثال خیال پردازی جنسی، خودارضایی، پورنوگرافی و…)، آیا در عملکرد ج نسی وی مشکل یا اختلال دیگری نیز هست مثلا در رسیدن به ارگاسم مشکل وجود دارد؟ نوع روابط عاطفی و بین فردی با همسر چگونه است؟ انزال زودرس، رایج ترین مشکل ج نسی می باشد که بسیار از مردان، آن را تجربه می کنند و این مساله به خودی خود سلامت روان یا سلامت جسمانی و ج نسی فرد را تهدید نمی کند، مگر اینکه باعث نارضایتی زوجین و یا فرد از زندگی ج نسی گردد، بعلاوه مهم است بدانیم که زمان انزال به چه صورت است. توصیه می شود جهت بررسی دقیق تر موضوع به متخصصین این حوزه مراجعه گردد.

¥لطفادرباره خودارضایی درزنان توضیح دهید. آیااینکاریک بیماری است ودرمان خاصی برای ترک اینکارلازم است؟    

Ûاصولا خودارضایی را به عنوان تحریک جنسی خود تعریف کرده اند که می تواند از طریق تحریک دستی یا ابزارهایی خاص انجام شود (البته باید اذعان کرد که خودارضایی از طریق فرد دیگر و انجام تحریک دستی توسط وی نیز صورت می پذیرد) . اما جدای از منظر علمی)،که خود محل مناقشه است) مسائل خاص اجتماعی و فرهنگی و ارزش های مذهبی، در تعیین اینکه خودارضایی بیماری است یا خیر و یا اصولا کار درستی است یا خیر، بسیار تاثیرگذار هستند. چنانچه خودارضایی از منظر علمی بررسی گردد و همانطور که بیان شد اختلال تشخیص داده شود، راهکارهایی برای رفع آن وجود دارد که البته تعیین راهکارها منوط به انجام ارزیابی های دقیق و بررسی شرایط فرد، بررسی سلامت روان و سلامت جنسی وی، زندگی زناشویی و عاطفی و… می باشد که متناسب با نتایج بدست امده راهکارهایی نیز تعیین و ارائه می شوند.

¥خانمی ۳۹ ساله هستم و دارای دو فرزند. سه سال پیش بطور همزمان سه عمل سزارین،TL انجام دادم و به دلیل داشتن کیست، تخمدان چپم را هم برداشتند. میل جنسی ام به شدت کاهش یافته. آیا عوارض بستن لوله است یا برداشتن تخمدان؟

Û مطالعات جدید نشان داده است برداشتن تخمدان طی عمل جراحی رحم، در زنانی که درمان استروژن دارند، تاثیری بر زندگی ج نسی و بهزیستی آن ها ندارد. باید بیان داشت جراحی رحم و برداشت تخمدان، بویژه در زنان میانسال به دلایل مختلف از قبیل کیست یا تومور و… عملی طبیعی محسوب می گردد که عمده ترین دلیل ان هم آماس رحم و جلوگیری از سرطان رحم است. با توجه به اینکه تخمدان مسئول تولید اندروژن (هومون های ج نسی میل زنان) هستند، لذا برداشت ان ها، به لحاظ نظری باید بر کاهش میل ج نسی در زنان تاثیر بگذارد. برداشت تخمدان که از ان گاها به عنوان «سندرم کاهش اندروژن زنانه» نیز یاد می شود علائمی نظیر کاهش میل ج نسی یا لذت ج نسی و کاهش بهزیستی را به همراه دارد. اما درمان های هورمونی می تواند تا حدود زیادی این مشکلات را حل نماید.