«اختلالات روانپزشکی، بدکارکردی‌های جنسی » به قلم دکتر غلامحسین قائدی

فعالیت جنسی یکی از ابعاد مهم زندگی بزرگسالان است که کیفیت زندگی آنان را به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهد. اختلالات روانپزشکی از دلایل اصلی شکل گیری بدکارکردی های جنسی، چه در زنان و چه در مردان است. پژوهش های متعددی که در این زمینه صورت گرفته است بیانگرتاثیر بی چون چرای مسائل روانپزشکی در شکل گیری مشکلات جنسی است. ادامه مطلب …

«مقدمه ای بر روابط جنسی» به قلم دکتر غلامحسین قائدی

روابط جنسی از چه سنی باید شروع شود؟ فراوانی روابط جنسی به چه میزان باید باشد؟ روابط جنسی چه تاثیری بر زندگی فرد دارد؟ و سوالات متعدد دیگری همیشه در ارتباط با رفتارها و روابط جنسی مان وجود دارد.

پاسخ به سوالات مطرح شده، باید در بستر فرهنگی و اجتماعی و توجه به عقاید و ارزش های فردی، خانوادگی و اجتماعی ارائه گردد. در بسیاری از جوامع غربی آغاز روابط جنسی از سنین نوجوانی است و صرفنظر از مزایا و معایب احتمالی چنین مساله ای، امری تقریبا پذیرفته شده محسوب می گردد، اما در جوامع اسلامی، داشتن رابطه جنسی جز از طریق ازدواج، امری مردود شناخته می شود ادامه مطلب 

«چه موقع نیاز به تاییدطلبی ناسالم می شود ؟؟؟ » به قلم مژده پورحسین

شاید شما بسیاری از لحظات حال خود را صرف جلب تایید دیگران می کنید یا نگران عدم تاییدهایی هستید که قبلا با آنها مواجه شده اید . اگر تایید در زندگی شما به صورت یک نیاز درآمده باشد باید برای از بین بردن آن دست به کار شوید . تایید به خودی خود ناسالم نیست و در واقع تعریف و تمجید دلپذیر و لذت بخش است . تایید دیگران هنگامی تبدیل به یک نقطه ضعف می شود که به جای اینکه تنها یک میل و خواسته باشد به صورت نیاز در آید . ادامه مطلب …

«چگونه بر کابوس های شبانه فرزندتان غلبه کنید ؟» به قلم مژده پورحسین

کابوس های شبانه می توانند هم برای والدین و هم برای کودکان دردسر ساز باشند . کودکان مضطرب بعد از کابوس غالبا با جیغ کشیدن از خواب بیدار می شوند و یا به سمت اتاق مادر پدرشان می دوند . شما به عنوان والد به طور غریزی می خواهید تا کودکتان را آرام کنید که البته این تلاش شما کاملا قابل درک است . روش شما برای کمک به کودکتان برای کنار آمدن با این کابوسها ممکنست روش مناسبی برای روبرو شدن با اضطرابهایش در درازمدت نباشد . ادامه مطلب …

 

 

«غنی سازی روابط زوجین» به قلم دکتر غلامحسین قائدی

بسیاری از زوجین بعد از گذشت مدتی از زمان ازدواج، ممکن است در روابط عاطفی و جنسی خود با چالش هایی مواجه شوند، آنها تصور می کنند روابطشان به خوبی گذشته نیست، لذت جنسی کمتری تجربه می کنند، روش های ارتباطی جنسی که تا قبل از این مورد استفاده قرار می دادند دیگر برایشان جذابیت ندارد و ممکن است نگران وجود اختلالات جنسی و یا مشکلات ارتباطی و عاطفی در زندگی جنسی و زناشویی خود گردند. در بسیاری موارد هیچکدام از زوجین اختلال یا مشکل جنسی خاصی ندارند، هیچ چیز خای در روابط بین فردی آن ها اتفاق نیفتاده است، در زندگی آنها چالش قابل توجهی به وجود نیامده است که زندگی عاطفی و جنسی آن ها را تحت تاثیر قرار دهد. ولی با این حال زوجین تصور می کنند چیزی در زندگی ان ها وجود داشته که در حاضر نیست. بی توجهی به این شرایط ممکن است روابط جنسی و عاطفی زوجین رو با مشکلاتی مواجه سازد. اما چرا چنین اتفاقی می افتد؟

ادامه مطلب …

«راههای جلوگیری از افزایش وزن ناشی از مصرف داروهای روانپزشکی» به قلم دکتر غلامحسین قائدی

دارودرمانی یکی از متداول ترین روش های درمان بیماری های جسمانی و بیماری ها و اختلالات روانشناختی می باشد. داروهایی که برای درمان اغلب بیماری ها تجویز می شوند به درمان و بهبود وضعیت فرد کمک می کنند، برخی از این داروها در کنار فواید درمانی که دارند، ممکن است دارای عوارضی باشند که از فردی به فردی دیگر متغیر است. یکی از عوارضی که ممکن است برخی از داروهای روانپزشکی به همراه داشته باشند، چاقی می باشد. ادامه مطلب …

«انسان و رفتار جنسی(۲۲)» به قلم دکتر غلامحسین قائدی

در مبحث قبلی در ارتباط با مشکلات مرتبط با میل و برانگیختگی جنسی در زنان و مردان صحبت شد، علل و درمان های رایج مورد بررسی قرار گرفت. اکنون مشکلات و در این مبحث مشکلات مرتبط با ارگاسم در زنان و مردان مورد بررسی قرار می گیرد.
هر فردی متفاوت از دیگری، ارگاسم را تجربه می کند و هر فردی برای رسیدن به ارگاسم شرایط متفاوتی از نظر برانگیختگی و میل را تجربه می کند، برخی از زنان و مردان با حداقل تحریک و برانگیختگی و در مدت زمان کمی به ارگاسم میرسند و برخی دیگر به مدت زمان بیشتر و تحریک بیشتری نیاز دارند. اختلالات و مشکلات ارگاسم در زنان شامل اختلال ارگاسم و در مردان شامل انزال زودرس و تاخیر در انزال می باشند. ادامه مطلب …

«انسان و رفتار جنسی(۲۱)» به قلم دکتر غلامحسین قائدی

در مبحث قبلی بدکارکردی ها و مشکلات مرتبط با میل جنسی در زنان مورد بررسی قرار گرفت. در مبحث فعلی تمرکز اصلی بر روی بی میلی جنسی در مردان می باشد.اصطلاح بی میلی جنسی به فقدان یا کاهش میل جنسی اطلاق می گردد. بی‌میلی جنسی ممکن است از ابتدای بلوغ تظاهر کند یا در درازمدت و پس از مدتی طولانی بروز کند. توجه به این موضوع نیز ضروری است که آیا بی‌میلی جنسی فقط نسبت به همسر اتفاق افتاده یا فرد نسبت به همه افراد جنس مخالف چنین حسی دارد و اصولا تمایلی به فعالیت های جنسی دیگر ندارد. ادامه مطلب …

« مقدمه ای بر بدکارکردهای جنسی» به قلم دکتر غلامحسین قائدی

تمایلات جنسی بشر، چگونگی تجربه نیازهای جنسی و ابراز آنها به عنوان رفتار جنسی شناخته می شود. تمایلات جنسی صرف نظر از پیر یا جوان بودن و زن یا مرد بودن، نقش مهمی در زندگی افراد دارند. تمایلات و رفتار جنسی از دیدگاههای متفاوت برای مثال(دیدگاه زیست شناختی، دیدگاه شناختی، دیدگاه پزشکی و دیدگاه یادگیری) بررسی شده است. به واسطه بررسی‌ها و نتایج حاصله از این دیدگاهها است که می توانیم رفتار جنسی را به عنوان یک محرک انگیزشی یا انگیختگی درک کنیم.درکنارنیاز به خوابیدن و خوردن، نیازهای جنسی یکی از مهمترین نیازهایی است که نوع بشر، بویژه برای حفظ بقای نسل خود در تکاپوی ارضای آن است. به این معنا که بخش مهمی از انرژی فکری و رفتار ما را  به خود اختصاص میدهد و هر جنبه از زندگی ما، به نوعی و تاحدی تحت تاثیر آن می باشد.ادامه مطلب …